27 Σεπ 2007

Νέα τεχνολογία ταιριάσματος

Γνωριμίες με ηλεκτρονικό σύστημα ταιριάσματος



Όσοι και όσες ψάχνετε το ταίρι σας - ένα σύντροφο βρε αδερφέ - και πιστεύετε ότι μέχρι τώρα σταθήκατε άτυχοι, ότι έχετε τον ανθρωποδιώκτη ή το βλακομαγνήτη (για να το πω κομψά), μη στεναχωριέστε άλλο: το ότι αυτή τη στιγμή βλέπετε αυτό το post σημαίνει, αν μη τι άλλο, ότι η νέα τεχνολογία είναι φίλη σας και ότι και οι ίδιοι είστε φιλικοί και πρόσχαροι απέναντί της. Μπορείτε λοιπόν άφοβα να εμπιτευθείτε τη νέα, σύγχρονη αμερικανική τεχνολογία ΚΑΙ στο ζήτημα "σύντροφος". Πείτε " έχε γειά" στα μοναχικά βράδια εμπρός στην τηλεόραση, στο άδειο, κρύο κρεβάτι πριν κοιμηθείτε, στις μοναχικές βόλτες - και επιτέλους, θα έχετε και κάποιον να πάτε μαζί σινεμά!

6 σχόλια:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

τόσο απλά...

gerasimos είπε...

Καλέ τόσο απλά όσο να φτιάξεις ένα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, με το επιπλέον προσόν ότι σου μένει το κοτόπουλο για πολύ καιρό.

guerrero7,62 είπε...

εγω που ειμαι παντρεμενος πως θα benefit απο αυτη τη τεχνολογια;;;

gerasimos είπε...

guerrero 7,62 μπορείς να αφήσεις στη σύγχρονη τεχνολογία την επιλογή της γυναίκας με την οποία θα απατήσεις τη γυναίκα σου.

So_Far είπε...

Μα δεν είναι απλοϊκό; Δηλαδή το σκέφτομαι ώρες ώρες όταν πέφτω σε τέτοια sites και με πιάνουν τα γέλια.
Τα sites είναι επιχειρήσεις αλλά οι άνθρωποι μπορούν να πιστεύουν ότι θα βρουν ένα σύντροφο ( ακόμα και για σεξ ) έτσι;
Νομίζω πάντως ότι το θέμα προσφέρεται για κοινωνιολογική μελέτη επί χρόνια.
Και με χρήση SPSS λόγω τάξης μεγέθους.

gerasimos είπε...

so_far επιστήμη και τεχνολογία στην υπηρεσία της...καρδιάς σας. Τι άλλο να ζητήσει ένας σύγχρονος άνθρωπος που πιστεύει στην επιστήμη και την τεχνολογία;