16 Σεπ 2009

Οι νέοι υποψήφιοι: Αλίκη Αρβανιτίδη, aka σύζυγος Πασχάλη

Η κυρία Αρβανιτίδη θα συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών. Έγινε, όπως ξέρετε, γνωστή στο πανελλήνιο με την υπόθεση του εξώγαμου τέκνου του διάσημου συζύγου της, υπόθεση η οποία συγκλόνισε την κοινή γνώμη και κυριάρχησε για καιρό στην ελαφρά επικαιρότητα. Παρά το βαρύ, ανελέητο χτύπημα που της επιφύλασσε η ζωή, η κυρία Αρβανιτίδη, αφού συγχώρησε τον σύζυγό της για το στραβοπάτημά του – το στιγμιαίο λάθος του, όπως δήλωσε και ο ίδιος στα ΜΜΕ – στάθηκε όρθια, πάτησε στα πόδια της και χάραξε τη δική της, ξεχωριστή πορεία στην πολιτική ζωή του τόπου. Ακολουθώντας το υπερατλαντικό παράδειγμα της Hillary Clinton, που επίσης συγχώρησε τον διάσημο σύζυγό της για ανάλογο συζυγικό ολίσθημα και πλέον σταδιοδρομεί ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, η κυρία Αρβανιτίδη – για να επιστρέψουμε στα πτωχά πλην ταπεινά Βαλκάνια – απέδειξε ότι οι σύγχρονες γυναίκες, ιδίως οι σύζυγοι διάσημων, ξέρουν ΚΑΙ να συγχωρούν: δείχνουν ανωτερότητα και χαράζουν δυναμικά το δικό τους δρόμο στη δημόσια ζωή και την πολιτική. Δεν έχω λοιπόν παρά να ευχηθώ στην κυρία Αρβανιτίδη καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα της για το βουλευτικό αξίωμα. Ένας άνθρωπος όπως η ίδια, που ξέρει να παραβλέπει συζυγικές ατασθαλίες, διαθέτει αναμφίβολα όλα τα προσόντα για να μπορεί να παραβλέπει και σκάνδαλα, διαπλοκές, χρηματισμούς και άλλα ζιζάνια που ταλανίζουν την πολιτική μας ζωή, δείχνοντας, όπως έπραξε και στην προσωπική της περιπέτεια, ανωτερότητα και ασυγκράτητη όρεξη για νέα ξεκινήματα.

6 σχόλια:

Τσαλαπετεινός είπε...

Πλήρης και εμπεριστατωμένη
η παρουσίαση των νέων υποψηφίων
συμβάλλει αποφασιστικά στην ουσιαστική ενημέρωση των ψηφοφόρων και στην τελική επιλογή.

Meropi είπε...

Γεράσιμε μου,
αυτός ο ογκόλιθος της ηθικής που λέγεται Αλίκη Αρβανιτίδη, όχι μόνο συγχώρησε το σύζυγο της, αλλά προχώρησε και πιο πέρα. Αμφισβητώντας το τεστ DNA, δήλωσε ότι τα παιδιά της δεν θέλει να έχουν καμιά απολύτως σχέση με το παιδί αυτό (με κόπο συγκρατήθηκε να μην το ονομάσει και μούλικο).
Με κόπο συγκρατιέμαι να μην την ψηφίσω!! Χα χα χα!

Locus Publicus είπε...

Φίλε Γεράσιμε, και πάνω που είπα, νά εδώ είμαστε, σωστή η κυρία, βγαίνει η Μερόπη με το σχόλιο και κόβει τη μαγιονέζα. Ο επόμενος...

xasodikis είπε...

Ε, μια και τό 'φερε η κουβέντα για την κυρία, δείτε κι αυτό να ευθυμήσετε!

gerasimos είπε...

Τσαλαπετεινέ με τέτοιους νέους υποψήφιους οι παλιοί δεν φαίνονται και τόσο χάλια τελικά...

Μερόπη ογκόλιθος ηθικής ή οπορτσουνισμού άραγε;

Λόκους δηλαδή μέχρι το σχόλιο της Μερόπης ήσουν οκ; Με κάνεις να ανησυχώ...

Φίλε χασοδίκη, είδες μέχρι που φτάνει ο στραβοπατήσας σύζυγος για την κερατωμένη συμβία του; ;-)

Ανώνυμος είπε...

Ο αφελής νόμιζα ότι οι υποψήφιοι στα δημοκρατικά κόμματα προκύπτουν μέσα από διαδικασίες. Μάλλον χρειάζεται η εύνοια του ηγεμόνα και τα στατιστικά της AGB για εμφανισιμότητα στο STAR.