7 Μαΐ 2009

Γράψτε λάθος



Μόλις συνειδητοποίησα, με τη βοήθεια κάποιων e-mails που μου στείλατε αλλά και των σχολίων στο blog, ότι η απόφασή μου να σταματήσω να δημοσιεύω αναρτήσεις ήταν βιαστική. Οφειλόταν σε μια κακοδιαθεσία στιγμιαία - και λέω και το τονίζω το στιγμιαία διότι, αν και πιθανότατα κάποιοι που δε με γνωρίζουν προσωπικά μπορεί να νομίζουν το αντίθετο βάσει κάποιων αναρτήσεών μου, ανέκαθεν ήμουν και παραμένω εκνευριστικά (για τους απαισιόδοξους) αισιόδοξος άνθρωπος. Θα ήταν λοιπόν αντίθετο με τη φύση μου να παραδεχθώ ότι ηττήθηκα, ότι τα μπουκάλια (κάποιοι τα λένε και posts) που πέταγα στον ωκεανό του blogging τα ξέβραζε ο ωκεανός σε ξερονήσια και τα χαρτάκια εντός τους έμεναν αδιάβαστα. Βεβαίως, θα αραιώσουν λιγάκι οι αναρτήσεις, διότι ένας λόγος που έφτασα να θέλω να σταματήσω ίσως να ήταν και η υπερβολική μου ενασχόληση με το blog τους δυο-τρεις τελευταίους μήνες. Συνεχίζουμε λοιπόν, αραιότερα αλλά... σταθερά. Και να ευχαριστήσω όλους όσους μπήκατε στον κόπο, μέσα από σχόλια ή ηλεκτρονικά μηνύματα, να πείτε καλά λόγια για μένα και το blog. Τα εκτίμησα. :-)

10 σχόλια:

Φλύαρος είπε...

Welcome back λοιπόν!

gerasimos είπε...

Καλώς ξαναβρισκόμαστε. Ανέβασα και μια ακόμη ανάρτηση που είχα... στο ψυγείο (στα 'Πρόχειρα') γιατί η παρούσα μου φαίνεται υπερβολικά αυτοαναφορική.

gerasimos είπε...

Αν και η καινούργια κατεψυγμένη ανάρτηση αυτοαναφορική μου φαίνεται κι αυτή τώρα που την καλοβλέπω. Αλλά με κάποια ευρύτερα ίσως μηνύματα...:-)

Τσαλαπετεινός είπε...

Χαίρομαι πάρα πολύ!

Dr_MAD είπε...

wise of u ;)

xasodikis είπε...

Καλά, εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι, γιατί τις τελευταίες ημέρες δεν διαβάζω παρά ελάχιστα πράγματα... Αλλά χαίρομαι που αναθεώρησες την απόφασή σου φίλε μου.

Prokopis Doukas είπε...

Goood..

elli_auth είπε...

ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα επιστρέψεις κι αυτό γιατί,όπως λες, είσαι εκνευριστικά αισιόδοξος άνθρωπος και δεν πίστευα ότι "θα σε κερδίσουν"!

δεσποιναριον είπε...

Ετσι μπραβο ντεεεεε!!! Ξερεις ποσες φορες για διαφορους λογους αισθανθηκα ετσι και μετα μου περασε; Δε πειραζει χρειαζεται ποτε ποτε να κανεις αυτοαναφορες. Με αυτες πειθεις τον εαυτο σου για ωρισμενα πραγματα. Φαγωθηκες πια θα φυγωω θα φυγωωω... Χαιρομαι Γερασιμε.

Seagull είπε...

Ευχαριστούμε!
...Νομίζω πως αυτή είναι η πιο σωστή απόφαση!...