17 Φεβ 2009

Απαγορεύονται τα φιλιά... γενικώς;



Tέρμα τα φιλιά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Γουάρινγκτον, στη Βρετανία σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ στο in.gr. Κατά το ρεπορτάζ, που αδιάψευστο τεκμήριο παρουσιάζει την παραπάνω απαγορευτική πινακίδα, από τη Δευτέρα απαγορεύονται στους ταξιδιώτες-ζευγάρια του συγκεκριμένου σταθμού οι παθιασμένοι αποχαιρετισμοί με φιλιά και αγκαλιές - το μοναδικό ωραίο πράγμα που μπορεί δηλαδή να δει κανείς σε μια αποβάθρα σιδηροδρομικού σταθμού -, για να μην καθυστερούν τα τρένα στις αναχωρήσεις τους. Η είδηση αυτή από μόνη της φαίνεται περίεργη, με την πρωτοφανή απαγόρευση που υποχρεώνει τους ταξιδιώτες σε... ψυχρούς αποχαιρετισμούς. Όμως ακόμη πιο περίεργη από την περίεργη αυτή είδηση μου φάνηκε η πινακίδα της απαγόρευσης. Σε αυτή βλέπουμε στα αριστερά έναν άνδρα που φοράει ένα καπέλο να φιλιέται με... κάποιον ο οποίος εμένα προσωπικά μου φαίνεται επίσης άνδρας, πιθανότατα μαύρος ή οποιοσδήποτε νεαρός με μοντέρνα κόμμωση - πάντως δε φαίνεται και τόσο για γυναίκα. Μήπως κάτι άλλο... τρέχει στον σταθμό; :-)

8 σχόλια:

Locus Publicus είπε...

Και μέσα στην παραζάλη της μέθης, ανάμεσα σε σπασμένα μπουκάλια μπύρας, χύμα κινέζικα αποφάγια στους δρόμους, εμετούς, κάτουρα, χρονθοκοπήματα, και άλλες γραφικές βρετανικές συμπεριφορές του σαββατοκύριακου, οι νομοταγείς και φλεγματικοί άνθρωποι του ευγενούς νησιού, δεν θα φιληθούν καθόλου...

Γεράσιμε, είσαι ωραίος:)

gerasimos είπε...

Locus Publicus έχοντας περάσει αρκετές ώρες σε αποβάθρες βρετανικών σταθμών όταν ζούσα εκεί, ομολογώ ότι δεν ήταν το καλύτερο να θυμάται κανείς από τη Βρετανία (βεβαίως, με τίποτα δεν φτάνουν τον πρωταθλητή Σταθμό Λαρίσης σε δυσωδία, τσιγαρίλα και μιζέρια).

Prokopis Doukas είπε...

Απίστευτο... Μήπως πρέπει να αναρτήσουμε και μια ταμπέλα "απαγορεύονται οι ταμπέλες με μ...κίες";
:-)

gerasimos είπε...

Prokopis Doukas διαφωνώ. Γιατί θα... φτώχαινε πολύ η καθημερινότητά μου (και του μπλογκ μου). ;-)

Meropi είπε...

Γεράσιμε η έτερη φιγούρα είναι γυναίκα με ρόλλεϋ (έτσι μου φαίνεται εμένα). Χα χα χα!!!

gerasimos είπε...

Meropi χα χα χα! Αυτό ομολογώ δεν το είχα σκεφτεί!

αθεόφοβος είπε...

Δηλαδή θα φεύγει η πεθερούλα μου με το τραίνο και δεν θα την φιλήσω;
Αποκλείεται!

gerasimos είπε...

αθεόφοβος αδυναμίες βλέπω...